Index · · Forum (søg) · Blogs · Artikler · IRC · Billeder · Video · HWP · Spiki Thu, 25 Feb 2021 11:11 
 Seneste indlæg: [Generelt] Brian er kommet med! - brian (d. 11 October 2020)
Reklamer
Bedre vaskeoplevelser; en kort guide - Jimmy(v2.5) - Sunday 23-11-2008 kl. 17:24 - 4 kommentarerlink til denne blog
Jimmy(v2.5)Jeg har ikke tid til at vaske nu, men jeg skal jo have rent tøj!


Bare læs det hele ned i en pose og afsted! Nej, Jakke er ikke nødvendigt selvom det er otte frostgrader.


Bare kyld det hele ind! har ikke tid til at stå i den her kælder! Der er TV der skal ses! Og The tick serien er på vej, og har jo ikke set den nyeste futurama film endnu!


Vasken er færdig! ind i tørretumbleren! Max varme i... æhmn.. fyrre minuter lyder rigtigt!


Pak ud af tørretumbler, men hvad er det?


Papir?


Brændvarmt papir?


Med sukkermasse der skolder mig?


Aaaaahh.. Det er halstabeletter fra SPO-turen.. Må have været i en lomme..
Konklusion:


Alt mit tøj dufter lifligt af pebermynte!
1985 spring keyboard (klik typen) fra IBM.. - Jimmy(v2.5) - Monday 21-07-2008 kl. 16:42 - 6 kommentarerlink til denne blog
Jimmy(v2.5)Så jeg så et 1985 IBM keyboard af fjedre-klik typen til storskrald, og det var meget meget beskidt.


Så jeg hev det op i lejligheden, ud på badeværelset og flåede alle "keys'ne" af med en skruetrækker:

Man kan se på klistermærket i bunden (eller nej det kan man ikke! lorte kammera) at der under KI i "kingdom" står "1985"

Jeg greb derefter min sprit og nogle vatpinde. Dette var resultatet:

Det er jo nogenlunde noget af det mest ulækre jeg nogen sinde har været udefor, så jeg besluttede mig at der måtte være en lettere måde at rengøre et keyboard på. Så efter lidt overvejelser, overhældte jeg keyboardet med sprit, skrubbede med en opvakebørste og skyllede og skrubbede grundigt.

"Nøglerne" lagde jeg i håndvasken, fyldte denne og tilsatte rigelige mængder sprit og lidt brun sæbe. Derefter blev der skrubbet grundet. Det larmede ret meget. Jeg nynnede samtidigt. Hørte naboen nyse på badeværelset neden under. Holdt op med nynne.

Keyboarded havde et nyt (men uhumsk) ps2 til (hvad end der plugges ind i et IBM keyboard fra 1985)-stik! Så hvis det virker kan jeg slutte det til min computer i morgen! Ingen adaptere! Joy! Det blev vasket sammen men nøglerne og hangt til tørre:

Nøglerne blev også lagt til tørre:

Her er det hele lagt til tørre:

Jeg skal nok komme med en update, hvis det virker, hvis jeg altså husker det! Men jeg vil lade det tørre til i morgen, bare for at bærre på den sikre side.
Carcrash - Jimmy(v2.5) - Friday 21-03-2008 kl. 23:56link til denne blog
Jimmy(v2.5)Er lige kommet hem fra vanløse..
oldt krydset ved Rebildvej og snakkede med en ven ved navn jsper i min mors matiz, Da en sølvgrå Renoult hamrer op bag i os, så vi bliver kastet midt ud i krydset. Lidt omtågede stiger vi ud, for at se om kvinden der hamrede ind i os er ok. Det siger hun at hun er, lidt snøvlende. Vi siger at vi kører ind til højre og om hun også lige gør det samme. Det siger hun lyder fint. Vi sætter os ind i Matizen og kører ind til siden, da hun drøner over for rødt og stikker af...
Vi ringer til politiet, fik desværre ikke numret.. Politiet talte med os, og nævnte de ville kigge efter en sølvgrå renoult med smadret front..

Skulle været taget til Guitar hero aften istedet..
Pøsmode Aftermath (the second coming) - Jimmy(v2.5) - Sunday 15-04-2007 kl. 01:02link til denne blog
Jimmy(v2.5)

Håber det her html fis virker :)

RANT Hvad er der med rygere og det at skode smøger i
dåser? Pisse ulækert når man skal tømme dem
for overskydende øl? Har jeg ikke været en god vært
og lagt base for et sted de kan nyde deres narkotikum? Jeg har 4
askebægere ingen bad om /benyttede.. Dammit! hader lugten af
sådan noget /END RANTMen der blev godt nok øl i overskud.

Faktisk så mange her:

src="http://i15.tinypic.com/2hds6d4.jpg"
alt="Image and video hosting by TinyPic" border="0">Jeg foreslår vi laver en SPO øl Cache!

Vi husker lige at jeg har FIRE BÆREPOSER ØL i
kælderen, til næste spo event.Der var også lidt chips til i morgen. Dem til venstre er alle
over halvt fyldte, den til højre er ikke åbnet. Resten er
røget ud.

src="http://i18.tinypic.com/4fy6zkj.jpg"
alt="Image and video hosting by TinyPic" border="0">

Jeg har også en del flasker jeg aldrig kommer ned med (I drikker
jo som svin.. eller som SPO medlemmer)

src="http://i16.tinypic.com/2irwufo.jpg"
alt="Image and video hosting by TinyPic" border="0">Der blev også genereret en del skrald.

src="http://i14.tinypic.com/4c15fz4.jpg"
alt="Image and video hosting by TinyPic" border="0">Og Nick glemte sit lightsaber design (vidste han var en sith..)

src="http://i12.tinypic.com/2j2xbo5.jpg"
alt="Image and video hosting by TinyPic" border="0">Ellers tak for et godt møde! På trods af at Brian blev
ignoreret og KatSten ikke ved hvad det hedder..

Og der VAR jo chips ad libitum!
Cykeltyveri! - Jimmy(v2.5) - Wednesday 11-04-2007 kl. 16:16link til denne blog
Jimmy(v2.5)Genial plan! Min bror vil til fest på amger, og jeg skal bruge en bil. Jeg kører min bror til amager og giver ham mine nøgler. Han har nu et sted at sove efter festen, og en cykel som han kan tage til finlandsgade. Jeg har en bil til lan.
Henter min bror på amager dagen efter. Han fortæller han var for fuld til at cykle, så den står stadig på finlandsgade. Han kører hjem. Jeg vandrer til finlandsgade. Finder ingen cykel. Leder i 40 min. går hjem og ringer til min bror. Han ringer til ham der holdte fest. Min bror ringer derefter til mig. siger ”han ser en cykel. en sort med hvide skærme”. ”Det er jo ikke den!”. ”Øh.. Ringer lige til ham igen”.. (fire minutter senere). ”Han tror den er der. der er mange cykler.. også nogle kildemoes..”.
Efter en masse råben beslutter min bror selv at hente min cykle, da jeg åbenlys er blind. Han kan heller ikke finde den.. Ringer til forsikringen. En cykel der er fem år gammel er blot 65% af værdien værd. min cykel kostede 3500 og der er en selvrisiko på 2400.. De matematisk inklinerede kan drage deres egne konklusioner. Så ja, Kenneth har ret, straf efter sharialov til cykeltyve!
Investerings analyse firma og os! - Jimmy(v2.5) - Thursday 01-02-2007 kl. 14:39link til denne blog
Jimmy(v2.5)Jeg er lige blevet ringet op af en inder ved navn Jane, der er en caller for et outsourcet engelsk investeringsfirma. Hun ville stille nogle spørgsmål om firmaet "stioålpaaaaouis" lød det som om.
Det var mest spørgamål af typen "a) b) eller c)" og jeg løj tykt og prøvede at holde masken. Så vi er ikke multinationale, men nærmer os. Satser på long term gain i afkast, er i software/service branchen og har en "politically motivated missiion statement" (mente det var mest passende eftersom vi jo gerne vil have verdensherredømmet). Den gode "jane" bad om kontorets telefon nummer.. gik lidt i panik og snakkede uden om et stykke tid. Tilfældigvis havde jeg en matilde kakao stående på bordet. Der er en konkurrence man kan ringe ind til, på siden af kartonen. Jeg opgav det nummer. Har prøvet og ringe til det (det er gratis) og det er en "maskine" (tast et for kokao osv.).. Godt nok til en indisk/engelsk database.. Men vi er nu med i en lodtrækning om rejser og abonnement på "investor weekly" eller noget i den dur. Bliver ringet op på min mobil (Matilde skal ikke ha' det opkald) hvis vi vinder..
Iskaffe mach 2 - Jimmy(v2.5) - Tuesday 25-07-2006 kl. 15:08link til denne blog
Jimmy(v2.5)Dette kommer ikke nødvendigvis til kun at handle om iskaffe, men det er vigtigt at have et udgangspunkt. Jeg har opdaget at hvis man først skriver sin blog i en teksteditor, slipper man for mange af stavefejlene, men man mister lidt af den…. Umiddelbarhed der kendertegner de udspydelser af galningesnak som sådanne blogs normalt opnår. For at kompensere vil jeg ikke læse det igennem, men blot køre en (og kun en) stavekontrol.
Jeg tænkte at det at lave iskaffe var en god ide. Min døgnrytme var smadret, såjeg stod tideligt op og drak noget varm kaffe. Eftersom dagen blev varmere og kaffen blev koldere mente jeg at stoppe en fyldt stempelkande fuld af kaffe i køleskabet var en genial ide. Det virkede fint. Når man ville have noget iskaffe blandte man mælk og kaffe og tilsatte sukker og det var godt. Men som aftenen faldt på, havde det nederste i stempelkanden trukket lidt rigeligt, og var blevet ret tyktflydende. ”der skal bare mere mælk i!”, tænker geniet.. Det smagte som opgaveskrivning.
På trods af at stå tideligt op, fik jeg ikke vendt min døgnrytme, da jeg blev opppe det meste af natten, rystede, læste zen-koaner og spillede ”castle of winds II”. Prøvede at undersøge lidt flash men det gav mig hovedpine. Desuden var solen på vej op på det tidspunkt. Jeg opdagede jeg intet havde spist siden halvanden dag før pga. koffein trippet og fandt ud af jeg havde lidt kvalme. Tænkte jeg ville gå i syv-elleve og købe noget morgenmad (klokken var 5) . Hvis man købte en croissant fulgte der et krus gratis kaffe med. Jeg fik dem overbevist om at jeg kunne få en ismokka i stedet. Konklusion: (i troede ikke der var en, gjorde i?). 1. Min iskaffe (v1.0) er bedre end de tyske overherres (Som de ikke sælger mere) 2. Min nye iskaffe (v2.0) er ikke bedre en syv-elves. 3. Man behøver ikke søvn når man har koffein. 4. Zen-koaner giver hovedpine, men ikke så meget som at lære flash (Er sikker på Brian har en teori her et sted)
Opgave.. Phase 8 - Jimmy(v2.5) - Thursday 18-05-2006 kl. 18:40link til denne blog
Jimmy(v2.5)Jeg sidder og kigger på den blanke skærm, men kan ikke få nok struktur på mine tanker til at skrive noget produktivt..
Skal skrive noget om immersion, men kan simpelt hen ikke få den blikkende kursor til at bevæge sig hen over skærmen og efterlade noget der har med immersion at gøre. Det er som om den lille kursor ikke efterlader guld, men et spor af eskrement i form af bogstaver, i et ondt, grumt spor efter sig… sær færden over skærmen..
Jeg hader den kursor..
Hader den,,’
Den og Word…
Gaarghh.
1. maj - Jimmy(v2.5) - Tuesday 02-05-2006 kl. 11:15link til denne blog
Jimmy(v2.5) fejl 1:
Tage til 1. maj, istedet for at blive hjemme og se troldspejlet
Fejl 2:
Tage på "Cafeen?" efter 1. maj og drikke GT..
Fejl 3:
Tage videre til Jon og Janni, for at drikke videre og tæt.
Fejl 4:
Først at tage hjem klokken 5:30

Udarbejdet sammen med carsten:
Jimmy v2.5: tror der er tale om en systemisk anomali..
Jimmy v2.5: altså en vedvarende fejl i hardwaren der gør at fejlen opstår hvergang denne slags programmer bliver kørt.
Carsten amager: dvs øl => fejl ?
Jimmy v2.5: C:
cd jimmy
1maj.exe
ERROR! Host system crashed at cycle <0001JanniJon>
Hvis dette ej giver mening, så reflekterer det meget godt begivenhederne..
Dijon-lakse-helvede. - Jimmy(v2.5) - Thursday 16-02-2006 kl. 17:03link til denne blog
Jimmy(v2.5)Så jeg har fået den idé at fisk er godt. I aldi har de en dåse laks i dijon sennep. Efter at have konsumeret en sådan, på rugbrød er jeg godt tilfreds og vil have en lur. Det var da ok, selvom sennepen nok aldrig har været i nærheden af Dijon, var lige så stærk som pølsemandens og laksen smagte af pap. Jeg vågner ½ time senere ved at der lugter af fisk og sennep. Overalt. allesteder. En ulækker fiske-sennepssmag i munden.. Og lugten af gammel fisk alle steder. Finder langt om længe ud af at det er MIG der lugter fiske-sennepsagtigt.. Så efter at børstet tænder og taget et bad (det kom ud af PORRENE!) er ting nogenlunde normale igen (så normale som de bliver på amager).
Lang historie kort; (Den første der råber "Forsent!" for tæv med Kåres kapselpåsætter) spis ikke aldis laks i "Dijon" sennep. Den er ondskaben selv. Sikkert deres hævn for at jeg har knækket deres iskaffe opskrift.
Seng og Sygdom - Jimmy(v2.5) - Tuesday 24-01-2006 kl. 13:58link til denne blog
Jimmy(v2.5)Har besluttet mig at udnytte den niche jeg har til en seng. Har derfor flyttet om på alt mit inventar og mangler at købe en seng. De har ikke senge i Aldi, så jeg går frejdigt i Jysk sengetøjslager (I kan se hvor dette bærer hen, ikke?). I Jysk har de INGEN box-madrasser under 200 cm. 200 cm er LIGE PRÆCIST FOR LANGT. De har springmadrasser der er 190 cm lange, men med ”ramme” til madrassen kommer vi op ca. 205 cm. Efter denne skuffelse tager jeg over til en kamerat der også har ferie, for at game lidt. Metroen er forsinket, men det går nok, tænker jeg, SÅ koldt er det vel heller ikke. En af de tilstedeværende er dræber syg og snotet. ”Det går nok, tænker jeg, mit immunforsvar er vel ikke SÅ sænket efter en støvet omrokering og al kulden. På vej hjem er metroen stadig forsinket. Står 20 min på en åben metrostation i blæsten. Aner ikke hvor koldt det var, men det føltes pisse koldt. Vågner i dag med snot i hele hovedet, hovedpine, feber og ondt i halsen. Jobsamtale i over morgen… Nu har jeg bitchet, det hjalp!
Is-kaffe! - Jimmy(v2.5) - Tuesday 22-11-2005 kl. 23:28link til denne blog
Jimmy(v2.5)I aldi (hvor mine tyske overherrer gemmer sig i skyggerne fra grønt-afdelingen) sælger iskaffe, i sådan nogle pap dåse-ting.
De smager godt, men koster 5 kr for 1/4 liter.
Lidt dyrt, så jeg mente der måtte være en anden udvej.
Efter at have kigget lidt på indholdet, så jeg det mest var mælk og sukker, og lidt kaffe.
Jeg har opdaget opskriften på aldi iskaffe, og behøver som resultat aldrig at sove igen, da jeg nu kan leve evigt på en diæt af mælket iskaffe og varm sort kaffe.
Tag noget intant kaffe og hæld i en kop. Hæld lidt vand over (meget lidt, ca 1 cm3) for at lave det tørrede kaffe til en sort masse, der minder lidt om det der væske-olie-ting de for i øjnene i x-files. hæld op til kanten med mælk, og tilsat sukker nok til at inducere diabetes på 30 meters afstand.
Det smager præcist ens! fantastisk! Gid jeg kunne holde op med at ryste.............................................. er løbet tør for mælk..
Karma? - Jimmy(v2.5) - Tuesday 27-09-2005 kl. 21:31link til denne blog
Jimmy(v2.5)Så jeg cykler op til metroen for at komme til fægtning. Når jeg står af metroen på nørreport opdager jeg at jeg har glemt mine cykellygter på min cykel. tændte.. efter at have været en gentleman ("god parade, pænt udfald, osv.") som det forventes, på trods af at jeg blev sat sammen med en der bestemt IKKE var begynder, og på trods af jeg kogte over mine fortabtee cykklelygter.. nærmede jeg igen metostationen og min cykel. Så intet lys. Mine lygter sad heller ikke hvor jeg efterlod dem. Da jeg låste op og begyndte at cykle hjem i regnen var der noget sært ved min ringeklokke. Nogen havde slukket mine lygter, og hængt dem om ringeklokken hvor de var svære at se. Jimmy udvekslede 30 af sine fægtnings xp, for karma til at beholde sin "equipment: cykellygte +8".
Karma? - Jimmy(v2.5) - Tuesday 27-09-2005 kl. 21:31link til denne blog
Jimmy(v2.5)Så jeg cykler op til metroen for at komme til fægtning. Når jeg står af metroen på nørreport opdager jeg at jeg har glemt mine cykellygter på min cykel. tændte.. efter at have været en gentleman ("god parade, pænt udfald, osv.") som det forventes, på trods af at jeg blev sat sammen med en der bestemt IKKE var begynder, og på trods af jeg kogte over mine fortabtee cykklelygter.. nærmede jeg igen metostationen og min cykel. Så intet lys. Mine lygter sad heller ikke hvor jeg efterlod dem. Da jeg låste op og begyndte at cykle hjem i regnen var der noget sært ved min ringeklokke. Nogen havde slukket mine lygter, og hængt dem om ringeklokken hvor de var svære at se. Jimmy udvekslede 30 af sine fægtnings xp, for karma til at beholde sin "equipment: cykellygte +8".
Spomøde aftermath - Jimmy(v2.5) - Sunday 28-08-2005 kl. 02:05link til denne blog
Jimmy(v2.5)1. Dem der drikker carlsberg/tuborg fra tyskland, skoder i deres dåser. Mucho klamt.
2: Dem der drikker tysk øl af hvide dåser, levner en tredjedel. Det gør også de der drikker forskellige typer classic i ½ liters størrelse.
3: Dem med nettoposer levner min. 1 øl. dem med andre poser drikker ud eller glemer i køleskabet.
4.den levnede kildevand i stuen er ikke klar (klar som i gennemsigtig). Den i køleskabet er fin. Er lidt bange for den kvarte faxe kondi i køleskabet.
5. Det eneste snacks der er levnet er chocolade af mandel/ nødder typen, som jeg er allergiskoverfor, og mariekiks som nogen har asket ud over.
6. Dem der spiser deeppan spiser mere af skorpen end dem der spiser italienske pizzaer.
7: masser af kaffe + øl = rigtigt træt men kan ikke sove -> sære blogs sent om natten.
Tak for super godt møde!
Vikarblues, del 2 - Jimmy(v2.5) - Monday 01-08-2005 kl. 14:32link til denne blog
Jimmy(v2.5)Reol-abe. Det officieele navn for den funktion, mit vikarfirma mener jeg skal tjene mine penge ved. Jeg er blevet ganske overbevist om, at et de lag af helvede som Dante og kineserne snakker om, når de nævner hevedes mange lag, involverer papkasser. På mit nye "job" skal jeg pille ting ud af papkasser og ligge dem på hylder i en lang række reoler. Reoler der er højere end jeg. Når det er gjort, skal jeg kigge på nogle lister og pille tingene ned fra reolerne igen, og putte dem i andre papkasser. firmaet tjener penge på at købe ting fra en producent, putte dem i papkasser, og sælge dem videre til forretninger. Nogen burde give forretningerne nummeret til producenten, så jeg ikke behøvede at svinge mig rundt mellem reoler og kaste ting i papkasser! Papkassehelvede! Er der nogen der kan skaffe mig et job?
Vikar-blues - Jimmy(v2.5) - Tuesday 19-07-2005 kl. 18:44link til denne blog
Jimmy(v2.5)God of war er et fantastisk spil. Blev færdig meddet kl 5 i morges. Klokken kvart i syv ringede vikar firmaet og spurgte om jeg kunne være i køge netto noget smovs så hurtigt som muligt. "hvad er klokken?" sagde jimmy med en stemme som en zombie. "Kvart i syv" sagde den ubehageligt friske og nasale stemme over den telefon jeg ønskede ud gennem ruden og nede på gaden.. gerne med noget tungt lige efter sig, men jeg skulle ud af sengen for at finde noget sådant. "kvart i søvn, æh syv? hvad hvor?". netto, køge mimersvej, penge, noget lager noget, hurtigst muligt. Siger ok og tager et bad. Finder ud afatmed "køge" menes "ølsemagle" uden for lov og ret og busnet. 2 timer senere (9) er jeg på pletten og for lov til at stå ved 5 transportslidsker ting transportbånd nedad noget. Der er 5 grader varmt og der drøner konstant kolonialvarer ned, som skal stables på 5 tilhørende paller. Så yoghurt skal stables oven på/ved side af, skinke så det ikke vælter. Meget kedeligt. Begynder at lave små fort, komplet med tårne i hjørnerne og en port af ribehus. Ingen af de andre er imponerede. Det at løbe frem og tilbage mellem de forskellige bånd minder meget om spillet tapper. Faktisk er det et job der rigtigt sucker... Menn for en enkelt dag er det vel ok. På vej hjem regner det stadigt. Opdagermin paraply nok er i et tog fra i morges. Måske ser jeg den i nyhederne hvis bobmbefyrene skyder den i stykker med den der coole robot?
Eksamen - Jimmy(v2.5) - Thursday 23-06-2005 kl. 08:47link til denne blog
Jimmy(v2.5)The force is strong in this one! To mundtlige eksamener. To gange trækker jeg ET AF DE MEGET FÅ EMNER JEG KAN TALE OM! Nu: ferie. Senere: druk.
Vaskedag part 2 - Jimmy(v2.5) - Friday 27-05-2005 kl. 16:34link til denne blog
Jimmy(v2.5)Tid til at vaske tøj. Når intet af det der flyder rundt omkring ikke kan bestå snif testen (en eksamen til mit tøj, skal selv til eksamen, så det ville være rart hvis mit tøj kunne bestå snif-test-eksamen-tingen). Putter tøjet i kurven hvor det egentlig hører hjemme. Håber på det er mig der bare har smidt det og det ikke er kravlet op af kurven af sig selv. Får vasket tøjet og puttet det i tørretumbler. Inkster 7 kroner, så den kan køre 70 min. Kommer ned efter 1½ time, og finder mit vasketøj, stadigt vådt, i en af vaskekælderens vaskekurve. Alle tørretumblerne er tomme og stille. Man har ret til at pille en andens tøj ud, hvis det er færdigt og man skal bruge maskinen. Men de er alle tomme og mit tøj er stadigt vådt! Nogen har åbenbart ment at det var fedt at pille mit tøj ud og tørre deres i stedet for mine 7 kr. Hvem har ikke 5-7 kr. til at tørre tøj? Velkommen til amager. Jeg HADER at vaske tøj!
Feltpraktik - Jimmy(v2.5) - Thursday 21-04-2005 kl. 10:47link til denne blog
Jimmy(v2.5)En de ting man kan bruge min uddannelse til er b.la. at blive bibliotikar. Jeg var i feltpraktik på østerbro bibliotek en enkelt dag, sammen med en studiekammerat, og skulle skrive dagbog.
Dagbogen skulle så fremlægges for holdet i bedste "vi holder hænder og synger kumbajya" -stil.
Klipper hele dagbogen indher i bloggen, for så bliver den rigtig lang, og det generer Brian. Velbekomme: Louis og Jimmys Dagbog fra feltpraktik på Østerbro bibliotek.

10:00
Vågner. Kigger på uret. Håber jeg ikke igen er senere end Morten (at være senere end Morten er som at være galere end Peter Lundin; pinligt og urealistisk). Kommer i tanke om der er feltpraktik i dag. Sover videre.

10:30 (ca.)
Overboen begynder at slibe gulv af. Står op. Morgenmad. Bad. Tøj. Ikke sikker på rækkefølgen.

10:50
Ringer til Louis og hører om han er klar. Telefon går ud midt i samtalen. Hader Nokia.

11:15
Mødes med Louis på kirkegårdsvej. Louis nåede ikke på biblioteket. Han skal det nok senere. Noget med noget aflevere cd’er den sidste dag, noget. Lader som om jeg hører efter. Vi tager til østerbro bibliotek.

11:57
Bliver modtager af bibliotekaren Estrid. Tænker (men siger ikke højt) om der er en forbindelse med en jysk måde at sige ”hun er strid”. Estrid giver en rundvisning af biblioteket. Vi for at vide at ”Vej og Park København” er nogle onde sataner der hader handikappede. Efter rundvisning for vi en introduktion til lånerskranken. Lærer Østerbro bibliotek er ved at gå over til nyt system der er mere brugergrænsefladebaseret (minder meget om danbib). Dette system giver Estrid fråde om munden. Det gamle med indviklede genvejstaster, monocrome farver og lange kommandoer er meget bedre. Estrid er af den gamle skole. Sidder i udlån med Estrid et stykke tid. Vi har ikke ”Da vinci mysteriet” hjemme, men man kan blive skrevet op. Den forventes hjemme i august 2007. Estrid kan dk5 systemet udenad. En gymnasieelev skal skrive om Jan Guilleos ”ondskaben”. Bøger og artikler om Jan Guilleos ”ondskaben” har ikke et dk5 nummer. Ester henviser til infomedia på computerne i lokalet ved siden af.

13:00
Kommer over til Peter i børneafdelingen. Peter afslører hemmeligheden bag spørg Olivia. Det er slet ikke en pige ved navn Olivia der svarer på alle spørgsmålene. Det er Peter, og gale bibliotikarer som ham. Min verden ligger i ruiner. Peter syntes at Louis og jeg skulle lege Olivia et stykke tid på internettet. Otte kommentarer/bemærkninger der er ganske upassende flyver igennem mit hoved efter denne udtalelse. Holder min kæft. Louis svarer på ”hvor er der hellige køer?”. Det er åbenbart ikke et så let spørgsmål. Svarer selv på ”hvad hedder den der sang der til sidst i donnie darko?” og ”findes ikke et sted med råd om makeup?”.

14:00
Kaffe pause med Peter. Kaffen er gratis, og ”kaffepause” varer en time. Lærer at man giver kage eller wienerbrød når man kommer tilbage fra ferie. Lærer også at Østerbro bibliotek satser på rollespilsbøger, musik og børne/ungdoms arrangementer. Møder Sanne, den nye unge chef.


15:04
Afslutter og sender spørgsmålene til Olivia.

15:15
Sidder i udlånsvagten med Sanne. Sanne er ”kun” 35 og ikke af den gamle skole. Bruger det nye, smartere system. Virker glad for at bibliotekar og finde information til folk. Måske er det noget der væk med tiden? Ser en ældre dame stjæle påskeliljer fra bedet uden for biblioteket. Endnu en skuffet låner reserverer ”Da Vinci mysteriet”. Her prøver Sanne at at forklare at lige DEN bog ikke er hjemme, men er hun har flere i samme genre der er næsten lige så gode. Låneren kigger blankt på hende og mumler noget uhørligt. Lærer om litteratursiden.dk og andre søgeværktøjer. For pjece om en brugerundersøgelse på Østerbro bibliotek. Undersøgelsen viser at det er godt sted at møde piger. Jeg og Louis lægger lidt mærke til vores omgivelser. Sanne snakker om ”nye” og ”generation før” bibliotekarer. Hun kigger sig godt for og nærmest hvisker mens hun gør det.

17:00
Siger farvel og tak. For at vide at dagen har været usædvanligt stille.
Bliver enige om at det har været en sjov dag og meget stille og roligt. Virkede som om bibliotekarerne på Østerbro bibliotek rigtigt hygger sig. Sender en sms til Morten for at genere ham. Intet svar. Louis er sulten. Diskuterer kinesisk mad på vej ned til toget. Diskuterer om passagerne er i østerbro brugerundersøgelses materiale eller ej i metroen. Bliver enige om at jeg (Jimmy, hvis i ikke havde gættet det) skriver dagbogen. Skilles ved kirkegårdsvej.

-SlutFeberdrømme - Jimmy(v2.5) - Sunday 20-02-2005 kl. 08:45link til denne blog
Jimmy(v2.5)Okay. Først en mindre motherboard katastrofe, og nu influenza/ dræberforkølelse..
På plus siden er de coole feberdrømme, blandt andet den hvor folk havde hvert sit soundtrack og ikke talte, men fik bogstaver og symboler til at svæve omkring sig.. eller den hvor jeg førte en lang samtale med den omelet jeg var ved at lave ud af de blå, prismeformede æg jeg fandt bag tørretumbleren i vaskekælderen..
Ah.. men jeg har jo en artikel jeg skal skrive i stedet for dette her.
Forslag til drømmetydning modtages.
Klor - Jimmy(v2.5) - Monday 06-12-2004 kl. 13:15link til denne blog
Jimmy(v2.5)Som lovet, gjorde jeg rent på mit badeværelse. Hæld en masse klorin i en spand og spæd til med vand. Plask det ud over alle overflader på badeværelset og skrub på de skrigende biologiske entiteter. Lynhurtigt bredte der sig en behagelig duft af svømmehal i hele lejligheden, dog meget kraftigt på badeværelset. Da jeg begyndte at blive svimmel og få kvalme, besluttede jeg det var tid til en pause (og til at åbne vinduerne). Lige gribe nogle kontanter og haste ned i aldi for at købe mælk, æg, kartofler og ondskab. I det jeg træder inden for i butikken (hvor det ikke blæser), ligger jeg mærke til en meget kraftig lugt af klor. Fra mig. I køen er jeg vidst heller ikke den eneste der bemærker det. Hilser på min vicevært der er før mig i køen. Kan se han ryster på hovedet på vej ud af butikken. Hjemme igen beslutter jeg at teste mit nye, klor duftende, badeværelse. Af en eller anden grund finder jeg nu duften af klor behagelig. Det skræmmer mig lidt, da en lugt som fik hærdede soldater til at bryde grædende sammen, mange år efter skyttegravene ved den tyske front, ikke bør opfattes som behagelig. Mens jeg sidder og tænker over dette, ligger jeg mærke til min faste badepartner, edderkoppen Egon – i hjørnet ved pæren, plask våd prøver at reparere sit spind oppe i hjørnet. Hvis Egon kan overleve klor niveauet, kan det ikke være så slemt. På den anden side kan det jo være han er muteret til en slags super edderkop af de evindelige svovldunster fra mit badeværelse, kemikalierne fra wc rens der fordamper og fra Xtra balsam, samt påvirkning fra de sære minisamfund der voksede undervasken og nær afløbet. Overvejer kort at få ham til at bide mig, så jeg kan få (flere) superkræfter, men kan ikke nå, og er for doven til at hente en stol.
Vasker hænder og overvejer om det ikke er på tide med (endnu) et nyt spejl. At skulle bruge den blanke tv skærm, køleskabsdøren eller tænde for mit webcam blot for at barbere sig, virker mere og mere fjollet. HAR ofte overvejet at, når man nu alligevel har webcamet tændt, optage sessionen og ligge resultatet ud som ”fræk ung barbering”. Men da jeg ikke kan se ansigtsudtrykket på en eventuel downloader, der får en film af morgensmadrede mig der skær mine skægstubbe (og ofte ansigtstræk) af, har jeg ladet det blive ved tanken. Hele ideen om at gå ud og se på spejle forkommer mig overdrevent narcissistisk. Svarer det ikke til at skulle se på sig selv, i forskellige kontekster? Måske ville amn så lære noget om sig selv. En mulighed jeg (med rette vil nogen sige) frygter.
Ah, ja. På trods det det var advent var der ingen kirkeklokker og uret går ikke. Jeg HAR altså ikke noget med det at gøre. Selvom jeg lugter af klor………
Kirken og jeg - Jimmy(v2.5) - Monday 15-11-2004 kl. 13:40link til denne blog
Jimmy(v2.5)Okay. kunne sove længe i dag og vågnede sent. Blev IKKE forstyrret af kirkeklokker klokken otte (phew! prøv at sige den sætning hurtigt otte gange). På vej ned i aldi efter smovs, mælk og ondskab, ligger jeg mærke til at kirkeuret mener klokken er halv seks. Det gør det også når jeg går hjem fra aldi med min blå plastpose fuld af ondskab (tm). Er der en anden end jeg der er blevet træt af dens bimlen? Og hvorfor er gud og hans præster imod søvn? Udhvilet skriver jeg nogle ansøgninger hvor jeg prøver ikke at lyde FOR desperat og sletter alt om ræve, ravne, pingviner og vindmøller. Linn hjalp. Har en lurende fornemmelse af min rutine skal til at blive blæst i smadder. Er der nogen der kan skaffe mig et job?
Måske søger de en til at reparere kirkeuret..
Hvorfor må jeg ikke sove længe? - Jimmy(v2.5) - Saturday 02-10-2004 kl. 12:55link til denne blog
Jimmy(v2.5)Godt så. Var på fre-bar og til en mystisk housewarming i går, og ønskede blot at sove længe her om lørdagen. Men kirken for enden af gaden mente den skulle ringe og bimle ganske meget. der må have været en begravelse/barnedåb/bryllup eller en kombinitaion deraf. Jeg aner ikke hvorfor man ringer med klokken FLERE gange, og så meget på en gang. Lå og tænkte lidt over det der med klokker efter det endeligt var holdt op, da ambulancen begynder at hyle. Den holder på den anden side af gaden, og mener det er en god ide at larme mens den holder stille der. Aaargh. Tænker over om der en sammenhæng mellem kirkens klokker og ambulancens hvinen, da underboen beslutter sig for det er tid til Ricky Martin på fuld drøn. Da overboen beslutter sig for at gå igang med boremaskinen, giver jeg op. Der er tydeligvis en konspiration et sted her, der blot venter på at blive afsløret.
Bilradio terror - Jimmy(v2.5) - Tuesday 10-08-2004 kl. 20:59link til denne blog
Jimmy(v2.5)Okay, så jeg kommer glad kørende i min (eller det er jo ikke MIN, men der en den jeg bruger) postbil og hører lystigt p3, da værten beslutter sig for at ødelægge det hele ved at spille Dick og Gay.. "Aha! jeg er jo foreberedt på dette!" tænker jeg, og skubber båndet med navnet "jimmy mix alpha 1" ind i afspilleren. efter et par sekunder af "heartattack man" kommer der den der frygtede båndsalat lyd, og det oldnordiske anlæg slår tilbage på N og C. Her prøver jeg så at ejecte båndet, men det sidder fast! og for at gøre ondt værre, er anlægget nu frosset, så jeg hverken kan slukke, skrue ned eller skifte kanal. Jeg kan muligvis her have råbt forskellige skældsord, hylet, knurret og mumlet "tag så det billede" og "jeg har kagen". Overvejede kort at flå nøglen ud og blokere gothersgade i fem minutter til sangen var slut, men havde en tidsplan at overholde.. Så for at konkludere: ikke alene er N og C's musik usandsynlig dårlig (og det ved jeg nu. har jo været tvunget til at høre en hel sang), men deres ondskab og defekthed påvirker tydeligvis elektroniske modtagere. Jeg gruer ved tanken om hvad det gør ved menneskelige aktive lyttere.. Håber ikke jeg har taget skade.
En dårlig Idé - Jimmy(v2.5) - Thursday 22-07-2004 kl. 18:52link til denne blog
Jimmy(v2.5)Jesper og jeg mente vi havde fået en god idé. Vi tog en så "super size me". Men fordi vi måske ikke ville mcD nogensinde mere bagefter måtte vi mcD'e den en sidste gang. og i "the spirit of the movie" skulle vi selvfølgelig begge have en ekstra stor menu.. Vi var selvfølgelig lidt sent på den og den hurtige cykletur gav lidt kvalme. det gjorde det ikke bedre da han i filmen knækkede en mc menu noget op.. eller da man så en mave operation..
alt i alt en dårlig ide. men se filmen. den er cool.
Vaskedag - Jimmy(v2.5) - Monday 03-05-2004 kl. 20:45link til denne blog
Jimmy(v2.5)Jeg hader at vaske tøj.
Først skal man bære det ned i kælderen. Så skal man vaske lortet mens man prøver at virke interesseret i den småsnak de andre vaskere fyrer af.
Og til sidst skal man tørre tingene.
Jeg valgte tørretumbleren.
Dumt valg. Da jeg var ved at ligge (lægge?) tøjet sammen bagefter, DRYPPEDE noget af det der mærke der sidder i nakken på trøjer, på min hånd. Det eneste symbol der ikke var smeltet til ukendelighed på nakke-mærket var symbolet for "tørretumbling forbudt". suk...
Tidsrejse - Jimmy(v2.5) - Wednesday 03-03-2004 kl. 22:00link til denne blog
Jimmy(v2.5)Godt.. Så jeg kommer kørende af nørresøgade og kigger over søerne, over på neonskiltene på den anden side. Der er nemlig et skilt der viser dato og tid, hvilket jeg på det tidspunkt følte ville være rart at vide. Der hvor uret burde være er der bare en streg. Der hvor datoen står, flimrer tallene fra 1-31 rundt i, hvad der ser ud til, tilfældig rækkefølge. Der hvor der normalt står de tre første bogstaver af måneden, blinker tilfældige bogstaver rundt.
Jeg tænker ikke videre over det.
Da jeg kører samme vej tilbage ser jeg lysshowet igen, men det stopper pludseligt. på 8 sep 2003.
Jeg kan kun komme til en konklusion....
Jeg er rejst tilbage i tiden....
Så den post jeg netop har hentet, skal slet ikke hentes af mig, men en postmand fra sidste år. Jeg har lavet rod i tid/rum kontiniuteten..
Jeg skynder mig tilbage til centralen og kigger på min telefon. Jeg er tilbage i min egen tid. Med hamrende hjerte løber jeg af trapperne til chaufførrummet, kaster døren op og løber forvirret ind. Der sidder kun Carsten.. Jeg kigger på ham med vilde øjne og siger "Carsten, Carsten! Du er nødt til at tage med mig tilbage!"
Carsten ser sjov ud i ansigtet og siger "Tilbage hvor?" (her kan Jimmy næsten ikke holde masken, jeg mener, det er jo PERFEKT!) hvortil jeg svarer, med dyb rungende stemme "Tilbage til FREMTIDEN!"... dyb stilhed.... Nu er han også overbevist om jeg er gal..
Handyman - Jimmy(v2.5) - Saturday 31-07-2004 kl. 01:52link til denne blog
Jimmy(v2.5)Kommer der endnu en omgang af programmet "handyman" på tv, må jeg melde mig.
Jeg skulle sætte et nyt spejl op i søndags.
Dette spejl skulle have fire dimser boret ind i væggen for at holde det.
For at finde ud af hvor de skal sidde, holder jeg spejlet op mod væggen mens jeg prøver at markere hjørnerne med en blyant.
Spejlet smutter.
Rammer håndvasken.
Det holder.
Falder videre på badeværelse gulvet.
Det splintrer.
Og det føltes som om det ramte mit skinneben.
Henter en kost og noget avispapit til skårene.
Mens jeg fejer op ligger jeg mærke til blodet.
Det kommer fra mit skinneben.
der sidder et særligt ondt stykke spejl stikkende ud af det. Da jeg hiver det ud syntes jeg næsten den lille reflektion på skåret griner af mig gennem blodet.
For fejet op og støvsuget. Fik alle stumperne, inklusiv dem der skar mine fingre mens jeg samlede op.
...eller næsten alle. Fandt den sidste stump (håber jeg) i dag med min fod mens jeg var i bad.
Matrix Reloaded - Jimmy(v2.5) - Sunday 22-06-2003 kl. 22:00link til denne blog
Jimmy(v2.5)Okay.
Så min bror har fået en vhas kopi af en koreansk bootlegudgave af matrix 2 på dvd af en af hans venner.
Efter sigende skulle de engelske undertekster værre helt hen i vejret.
En phrase som "hmmm...upgrades..", bliver tekstet som "them up gays"
Jeg må have fat i den dvd!
Projekt del 2 - Jimmy(v2.5) - Sunday 15-06-2003 kl. 22:00link til denne blog
Jimmy(v2.5)Okay.... Man KAN åbenbart skrive et bachelor projekt på en weekend (hvor resten af holdet har brugt to måneder), bruge ingen data (hvor de andre havde lavet komplette markedsanalyser)og ikke læse til eksamen og STADIG BESTÅ!
Jeg fatter intet....
Jeg tror bare jeg tager mit 6 tal og holder min kæft.
Nu mangler jeg bare en stattistik eksamen hvor jeg ikke må få 00.
TV og Amatørhåndværkere - Jimmy(v2.5) - Wednesday 11-06-2003 kl. 22:00link til denne blog
Jimmy(v2.5)Okay. Så jeg er lige kommet hjem fra arbejde og ligger og iagttager den gode Mogens Rubinstein forklare om SARS og økonomien i luftfartsbranchen.
Jeg hører min ovebo begynde at bore. Jeg hører en skratende lyd, som jeg går ud fra er boret der der ridser hen over en overflade, efterfulgt af et højt "FUCK!".
Da det lyder som om hun har fået boret under kontrol og det lyder som det kører, forsvindeer den kære mogens fra mit tv og bliver erstattet med.....intet. Dette er også sandt for de andre kanaler.
Min overbo må også have set tv (måske er det derfor boringen ikke går så glat?) få hun kommenterer igen situationen med ordene "Fuck! LORT!". Det næste jeg hører, mens jeg møjsommenligt slukker for tv'et, er at hun ringer til viceværten.
Jeg fandt aldrig ud af hvad Mogens havde at sige om SARS'es inflydelse på centralations tendenserne i flysektoren.....
Projekt - Jimmy(v2.5) - Monday 26-05-2003 kl. 22:00link til denne blog
Jimmy(v2.5)Sådan skriver man ikke projekt:
Siger "jeg når det nok" indtil ugen før.
Opdager at der er en masse data man ikke kan skaffe.
mener at noter er godt, nok, man kan jo udbygge det senere.
Gå igang med at skrive de resterende 40 sider 2 dage før det skal afleveres.
sover ikke i de to dage. Spiser heller ikke. Bader heller ikke. Indtager ikke nok væde så man bliver svimmel af væskemangel. Aflevere uden at læse det igennem. Sover 17 timer i træk bagefter og går dermed glip af en general forsamling.

Hader skolen.....
Godt initiativ! - Jimmy(v2.5) - Wednesday 21-05-2003 kl. 22:00link til denne blog
Jimmy(v2.5)Er det det her du laver istedet for at læse til eksamen Nicolai?
Reklamer
udgået pga. smovs
   Time: 0.0068910121917725 seconds Brugere - Ny blog - Ny artikel - changelog