Index · · Forum (søg) · Blogs · Artikler · IRC · Billeder · Video · HWP · Spiki Thu, 25 Feb 2021 10:54 
 Seneste indlæg: [Generelt] Brian er kommet med! - brian (d. 11 October 2020)
Reklamer
This is a tribute.... - [16c]LondonLars - Monday 16-07-2007 kl. 13:08link til denne blog
[16c]LondonLarstil 3 fantastiske mennesker jeg kender.
Historien starter således lørdag klokken 14.30.
Jeg forlader Skensved hvor jeg passer de gamle hunde, med henblik på at tage i biffen i København. Til dette formål har jeg valgt at tage de gamle bil, og her starter det hele så. Jeg har p farten ramt kontakten til lyset, så det automatiske system er slåeet fra. Jeg stiller bilen i Nimbusparken og sætter mig op i lejligheden. Klokken 18 ca. tager vi mod biografen, og jeg ser på grund vejret ikke at lyset er tændt. Klokken ca.22:30 da jeg skal hjem igen, vil bilen af gode grunde ikke starte. Jeg panikker en smule, da hundene efterhånden har været alene i et par timer og de skal luftes. Ringer til min morfar, der lover at kigge forbi søndag morgen klokken 08:00.
Smider mig ind i den første mod vesterport station, ankommer og ser at det næste tog mod Køge går 20 min senere, pga. sporarbejde på køge-bugt banen. Lidt hurtig hovedregning siger at jeg rammer Køge 23:17 - shit!. I et sidste desperat forsøg skriver jeg til både Morten og Troels (et desperat forsøg, da det jo er lørdag og klokken nærmer sig halv tolv) Det viser sig at Morten er hjemme og siger ja til at køre mig til Skensved og retur til Køge efter endt hundeluftning. Fantastisk!! Får herefter svar fra Troels på sms, at han da tager til København senere, og jeg sagtens kan køre med hjem- what are the odds? Det hele flasker sig, ankommer til Frederiksberg 01:35, Troels spiser et par håndfulde af Martins (går jeg ud fra) chips, og ham og Carsten tager så i byen. Hopper i seng klokken 02:00.
Står op klokken 07:30, ved at morfar altid kommer tidligere en aftalt - dette er også tilfældet her. Startkabler bliver påsat begge bilers batterier, men intet sker... endnu engang panik. Jeg siger tak for hjælpen til min 80 årige morfar der er stået op klokken lort, kørt fra Lyngby til Frederiksberg for ingen verdens nytte :( Bider i det sure æble, ringer til Falck, som siger at de er der indenfor 1 time, sms sendes inden de kommer. Når lige akkurat at gå op i lejligheden og ud på altanen, da Falck ankommer på parkeringspladsen. Samler mine ting lynhurtigt, og står på pladsen 30 sek. efter. Han smider startkabler på batteriet og forbinder den til sit eget transportable batteri. WRAUMMMM siger motoren da jeg drejer nøglen. (hvor skaffer man sådan et batteri?) Siger tak til den rare Falck mand, og 35 min. senere træder jeg endnu engang ind af døren i Skensved, mødt af tissetrængende hunde. Men for at komme tilbage til det det hele handler om:
Morten, Troels og morfar - Tak fordi I er dem I er! I <3 U
Onsdag d.04-04-07 - [16c]LondonLars - Wednesday 04-04-2007 kl. 14:13link til denne blog
[16c]LondonLarsJeg har ikke rigtigt lavet noget i dag....
I aften skal jeg spille computer...
Tror at jeg gentager processen i morgen...
Tak til Jesus for at dø og genopstå, så jeg kan få fri et par dage.
Riley + min über 1337 cd = BAD IDEA!!!!!! - [16c]LondonLars - Monday 09-01-2006 kl. 17:53link til denne blog
[16c]LondonLarsFFS!!! Jeg håber satme at du har en ny med til mig snart. Min egen er jo gået fuldstændig i fuck up. Ridser mm. og kan ikke læses hver gang. De gange den kan læses, får jeg i opstarten flere forskellige fejlmeddelelser end jeg nogensinde har set før. Filer jeg ikke anede eksisterede. ARGHHH..... skulle jo bruge den! Hat
Jimmy havde ret - [16c]LondonLars - Wednesday 23-11-2005 kl. 20:10link til denne blog
[16c]LondonLars
Carsten bil ( hvis du er carsten, så læs ikke dett - [16c]LondonLars - Wednesday 25-05-2005 kl. 17:17link til denne blog
[16c]LondonLarsSå kommer man lige kørende i sving med carstens bil og så siger det: "klik" og så åbner døren, så man sidder og kigger på vejen mens man prøver at holde øjnene på vejen, mens alle sidder og griner af mig! skræmmende
Windows OEM - [16c]LondonLars - Tuesday 08-03-2005 kl. 17:23link til denne blog
[16c]LondonLarsKøb aldrig disse produkter! Det er et af microsofts områder at tjene lette penge. Den koster ca 1000kr, men hvad de ikke oplyser er, at man ikke kan formatere sine diske med denne version. Eller, det kan man godt, men man kan bare ikke aktivere windows 2 gange, og så har man 30 dage til at finde/købe en anden windows. Det er satme at røvrende folk. Har også sendt dem en mail, mindre venlig én endda, og brokket mig over deres måde at misbruge folk på... det var alt.
MICROSOFT SUX! bring on da pain
Kastanjer - [16c]LondonLars - Saturday 06-11-2004 kl. 00:35link til denne blog
[16c]LondonLarsJeg har fundet ud af hvorfor jeg er så bange for kastanjer! Det er jo fordi de er negre kanstanjer...jeg har f.eks intet imod vandkastanjer, men de er jo også helt hvide. Hmmm... ikke fordi jeg er racist eller noget, men der er da noget skræmmende over en neger-kastanje?!?
//intet emne// - [16c]LondonLars - Thursday 14-10-2004 kl. 02:31link til denne blog
[16c]LondonLarsKan vi ikke få en automatisk ordbog lagt på siden, så når man laver indlæg bliver evt stavefajl rettet?
Prut - [16c]LondonLars - Saturday 31-07-2004 kl. 01:49link til denne blog
[16c]LondonLarsJeg vil have et LCD display i min computer....
DSB og deres priser - [16c]LondonLars - Tuesday 23-03-2004 kl. 22:31link til denne blog
[16c]LondonLarsJeg har egenhændigt afsløret DSB, og deres gangster-metoder, år det kommer til deres prisstigninger! Grunden til stigningerne, fandt jeg ud af på vej med Øresundstoget, det der kører fra Helsingør til Malmø. Da vi nærmer os Københavs Hovedbanegård, oplyser togføreren os om, at passagerer der skal videre til Malmø, skal benytte togets forreste vognsæt, da det baggerste togsæt ville blive koblet fra på Hovedbanegården - ikke noget underligt i det - men bagefter kommer manden med, hvad jeg vil kalde det, en kryteret form for engelsk, garanteret DSB kodesprog (jeg er pt. igang med at lave en DSB håndbog, så man kan tyde hvad det er De siger), hvor han siger: "Passengers for Malmø, will have to change to the front part of the train. This is because the last part of the train will terminate at Copenhagen Central Station." Så var det jeg sad og tænkte: "SÅ er det sgu da klart at billetpriserne bliver ved med at stige, når de på en strækning, hvor togene kører en gang i timen, hvis ikke mere, hver gang ødelægger et halvt tog til en værdi af flere millioner kroner! Jeg siger at vi skal lave en demonstration imod DSB's gangster-metoder for at presse priserne op! Vi finder os ikke i det mere!
Nicolai...den fødte nasser - [16c]LondonLars - Monday 28-07-2003 kl. 22:00link til denne blog
[16c]LondonLarsFortår jeg det ret, at du med din egen bærbare lichede på deres trådløse net? Det ville være stort...eller brugte du bare en af ders computere?
Internet update - [16c]LondonLars - Wednesday 02-07-2003 kl. 22:00link til denne blog
[16c]LondonLarsJa, det er de sjoveste ting man kommer ud for når man ringer til TDC med et problem! For ca. 3 uger siden, gik mit internet ned, og selvfølgelig var det lige da mit nettræf skulle holdes!! Vi ringer mange gange til TDC for at få dem til at hjælpe os med problemet.....alle de gange vi ringer får vi fat i den samme person, som bliver ved med at sige at det er min switch der er noget galt med! Vi prøver alt, også at købe en ny switch, men intet hjælper....igår ringer jeg så til TDC igen, får denne gang fat i en ny medarbejder, forklarer ham problemt, hvorefter han siger til mig: "ingen problemer, vi sender dig en ny router med det samme"! Den modtog jeg så her til morgen, og underligt nok var det ikke min swich der var noget galt med, men routeren! FANTASTISK! Nu har jeg jo købt en ny switch, som jeg jo ikke kan bruge noget.....kan jeg så forlange at TDC betaler mig for den switch jeg købte?
//intet emne// - [16c]LondonLars - Thursday 22-05-2003 kl. 22:00link til denne blog
[16c]LondonLarshehe...han må da have røget hashis, ham der ekspedienten!
HUH? - [16c]LondonLars - Wednesday 21-05-2003 kl. 22:00link til denne blog
[16c]LondonLarsHvad er det her?
Reklamer
udgået pga. smovs
   Time: 0.0044879913330078 seconds Brugere - Ny blog - Ny artikel - changelog