Index · · Forum (søg) · Blogs · Artikler · IRC · Billeder · Video · HWP · Spiki Mon, 1 Mar 2021 14:01 
 Seneste indlæg: [Generelt] Brian er kommet med! - brian (d. 11 October 2020)
Reklamer
Viden gør dig fed! - [16c]UdgaardsLoke - Saturday 02-05-2009 kl. 10:36 - 8 kommentarerlink til denne blog
[16c]UdgaardsLokeDer har været nogle gange, hvor jeg har vejet mig før og efter jeg har været på toilettet. Hvorfor ved jeg egentlig ikke, men måske for at se ”hvor meget” man kan tabe sig af at gå på WC.


Men, som det (også) var tilfældet i går, så er det ikke altid man taber sig af at gå på toilettet, hvilket jo i sig selv er lidt mærkeligt, eftersom man ’levere’ noget til potten uden at få noget igen, eller gør man? Jeg er en af de personer som ynder at læse, mens, jeg sidder og … på toilettet. Da jeg vejede mig i går INDEN jeg satte mig, vejede jeg xx,2 kg men da jeg rejste mig igen vejede jeg xx,3!! Selvfølgelig lavede jeg nogle kontrolvejninger og den var god nok – jeg havde taget på af at være på tønden. Det burde jo i sagens natur ikke kunne lade sig gøre, men ikke desto mindre så skete det! Og det her nødvendigt at fortælle at det ikke første gang jeg har vejet mere ’bagefter’.


Det bringer mig så tilbage til det med at læse. Når man tilegner sig viden, mens man sidder på toilettet, så feder det. Man tager simpelthen på af viden! Når du sidder og bliver klogere i diverse dampe, så er det ikke synet eller vægten der spiller dig et puds, det er simpelthen fakta. Igen, viden gør dig fed!!


Her er det måske nødvendigt at sige, at der ikke nødvendigvis behøver at være en direkte parallel mellem vægt og viden, men hvis du er en af dem der læser mens du er på det lille hus, så pas på, du ved aldrig hvor meget den bog, blad osv. du læser i feder! Jeg vil på det stærkeste opfordre producenterne at få målt fedt indholdet i bøger, så man kan undgå den mest ’fedende viden’.

En typisk tirsdag morgen part II - [16c]UdgaardsLoke - Tuesday 07-10-2008 kl. 08:15 - 6 kommentarerlink til denne blog
[16c]UdgaardsLokeEfter at have ventet i små to timer var tiden kommet til at flyve til Olesund et sted i Norge. Til alle stores glæde var det samme fly som i blog I der ventede på os!

De arbejde stadig med døren, men lovede at den blev klar og efter små 5 minutters skrueri var den i tip top stand. Endnu engang blev flyet gjort klart og ligesom vi var 10 min fra at modtage passagere blev vores fly "stjålet" til en Hannover tur. Det nye fly vi skal med har teknik, så indtil kl 10.50, hvor det fly vi nu skal med lander, er der ikke nogen flyvning.

Vi kunne i princippet godt flyve til Olesund v en 11.20 tiden (flyet skal lige gøres klar til den nye tur) - problemet er bare at så kan vi ikke nå den tur vi skal bagefter, pga forsinkelsen fra Norge-turen, så lige nu venter vi alle i uvished - spændende, er faktisk også lidt sulten!

En lidt atypisk tirsdag morgen.
En typisk tirsdag morgen - [16c]UdgaardsLoke - Tuesday 07-10-2008 kl. 05:28 - én kommentarlink til denne blog
[16c]UdgaardsLokeEn typisk morgen i flyvningen! Kom lidt sent, men det gjorde nu ikke så meget for flyet var stadig i hangar. Piloterne spurgte om jeg ville med over og hente den, men mente at jeg selv kunne finde vej og bare ville komme senere. Kigger lidt mail, ordner det jeg skal inden jeg skal flyve og beslutter mig for at gå ud, måske igen lidt sent, men når alligevel ud til flyet før piloterne. Nu er der så problemer m døren, det må vi ikke flyve med - havde vi gået til tiden, kl 7 havde vi været fremme nu...

En typisk tirsdag morgen!
Jeg stod op kl 0430 - [16c]UdgaardsLoke - Wednesday 18-07-2007 kl. 13:31link til denne blog
[16c]UdgaardsLoketrykkede lige snooze og blev liggende 10 min til. Stod op, gik i bad, gav mine katte mad, fik sat linser i, spist min chokolade crüsli, taget resten af mit tøj på og sat håret.

Klokken er vel nu omkring 5 og jeg skal møde på arbejde 05.50 så jeg er jo i god tid. Og det er jo onsdag, hvor meget traffik er der egentlig på en onsdag?
Jeg må indrømme at jeg aldrig fandt ud af det, for et eller andet sted er der en klokke der så småt begynder at ringe, jeg checker mit skema, og finder ud af at jeg er stået intet mindre end et døgn for tidligt op. Det har jeg alligevel aldrig gjort før...
Roskilde - [16c]UdgaardsLoke - Sunday 08-07-2007 kl. 21:07link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeTak for en fantastisk festival :)
Fodbold er et herligt spil, part IIII - [16c]UdgaardsLoke - Thursday 08-02-2007 kl. 08:01link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeSå er den 2. operation overstået og jeg er netop startet på genoptræning. Men mere om det senere. Nu hvor man efterhånden har fået en del rutine at vælte rundt på krykker og gå på sygehuset, så var der ved denne operation minimal ventetid på sygehuset, super!! Jeg kom kl. 9, får tildelt en seng på gangen, fint nok, et lækkert armbånd med mit navn, så jeg kan huske hvem jeg er og sidst men ikke mindste, blev jeg tildelt noget lækkert hvidt hospitalstøj.


Inden man skal ind til operationen, skal man så selv sige hvilket ben der skal opereres, så der kommer en kirug og siger, Du skal opereres i – (mig) højre ben - (kirug) som er - (mig) Det her, siger jeg mens jeg peger på det højre ben/knæ, og så bliver der skrevet initialer med en kuglepen på knæet, og så skulle den være i vinkel. Det skal lige siges at det var det rigtige de skar i.


Man får så nogle helt fantastiske ting sprøjtet ind i hånden, lokalet kører rundt og når man vågner igen spørger de om man skal tisse – super flinkt. Man får sådan noget gele på maven, ligesom gravide, og så kan de se om man skal tisse, det skulle jeg så ikke. Men, det spændende var jo at se hvordan det hele så ud, så jeg løftede dynen og tog følgende billede. Her dagen efter uden skinne Efter nogle dage i sindssyge smerter blev det langsomt blevet bedre, og jeg kan, forudsat min genoptræning forløber godt, være på banen igen omkring august. Det skal til slut nævnes at genoptræning er ekstremt hårdt, men faktisk meget skægt + man kan se tv imens hvis man er hjemme. Jeg har endda fået sygehuset tættest på og kørsel, det bliver jo næppe meget bedre. Og jeg fik endda muligheden for at klage over sygehus/kørsel, men denne gang undlod jeg at gøre vrøvl.


Joo, fodbold er et herligt spil…

Fodbold er et herligt spil, part III - [16c]UdgaardsLoke - Wednesday 15-11-2006 kl. 18:02link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeJeg er lidt i tvivl om det er for tidligt at skrive videre i min fodbold-skade-saga, men i disse populære blog tider, vælger jeg at gøre det alligevel.


Jeg har i går været på sygehuset og aftalt tid til min næste operation, som kommer til at foregå engang i starten af januar. Efterfølgende er mit comeback på grønsværen udskudt med endnu to måneder, da jeg tidligst, forudsat at alt går fuldstændig perfekt og jeg følger min genoptræning slavisk, da jeg nu har fået af vide at jeg tidligt må begynde at spille fodbold igen før midt i Juli.

Min flinke kirurg gjorde mig efterfølgende opmærksom på at mine lårmuskler i højrebenet stort set er forsvundet, hvilket af affødt en tosset idé om at jeg må investere i en kondicykel, da det eneste jeg må er at svømme (dyrt), løbe når det er tørt (som om) og så cykle. Det glæder jeg mig enormt til. Jeg vil have et TV foran min konditingest ligesom i TV-SHOP reklamerne, det bliver så fedt!
Katte - [16c]UdgaardsLoke - Monday 23-10-2006 kl. 03:58link til denne blog
[16c]UdgaardsLokekl 2.12 besluttede LeeLoo sig for at der skulle ske noget, og da klokken var 4.15, mens jeg forøvrigt havde Riley i røret, fødte hun den sidste af tre killinger. De er godt nok ikke særlig store sådan nogle, men alligevel kan de opdeles i størst, mellem og lille bitte.


Jeg har også haft æren af at klippe navlestrenge over og se en kat prøve at æde en/sin moderkage(r) - yams! Det er god guf og meget normalt, men et eller andet sted er jeg glad for at de smider den ud, så vidt jeg ved, på sygehusene og det ikke er noget man får med i en doggybag når man smutter hjem med ungen (for dem der har prøvet det altså.)


Men til sidst så skal I da også lige have et billede af de 3 små og den stolte mor - som forøvrigt ikke var den hurtigtste knallert på havene da fødslen endelig gik i gang. Hvis I nogensinde hører at en kat nok selv skal klare det hele - så tror ikke på det!!
Billede
Fodbold er et herligt spil, part II - [16c]UdgaardsLoke - Friday 15-09-2006 kl. 14:37link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeEfter jeg kom hjem fra ferie, kom til skade dagen før jeg skulle afsted, lå der det længe ventede brev i min postkasse. Jeg mødte glad op og fik af vide at det var min menisk der var tosset og jeg derfor skulle have en MR-scanning af mit knæ.

Nu er det bare sådan at der på Sjælland var alt fra 6-17 ugers ventetid, så jeg besluttede for at få tjekket mit knæ på et privat hospital og kom da også meget hurtigt til (24/8). Til MR-scanningen skal man ligge med det meste af kroppen inde i en meget stor maskine, som oven i købet kommer 'bankelyde' som mest af alt lyder som en overdimensioneret brumbasse, men man får nogle fancy høretelefoner/værn på hvor der ud gennem højtalerne strømmer ligegyldig pop-musik og så har man ca 30-35 min til at falde i søvn.


Svaret skulle så blive sendt til Køge sygehus efter omkring 2 dage, når folkene fra Hellerup har kigget på scanningsresultatet. Men – efter en uge fyldt med forgæves postkasse-åbninger ringer jeg til Hellerup og rykker for svar. De kan så fortælle mig at resultatet er sendt til Køge, samt de kan give mig navnet på den læge der har fået det. Smart tænker jeg, ringer til det lokale sygehus, men væk er mine papirer.

Fast besluttet på at få svar møder jeg op den følgende fredag og grunden til at jeg ikke har fået svar, er at de er bagud med posten? således at mit brev aldrig er blevet åbnet. Men det lykkes at få Hellerup-stedet til at faxe det til Køge og her i torsdags kom der så svar.


Menisk er beskadiget, korsbåndet er revet over foran og bagved og jeg har noget skummelt brusk i mit knæ. Forude venter kikkertundersøgelse, operation og genoptræning. Ca. tidspunkt for hvornår jeg kommer til at spille igen – omkring 5 måneder.


Fodbold er et herligt spil!!

Fodbold er et herligt spil - [16c]UdgaardsLoke - Friday 04-08-2006 kl. 12:36link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeJeg synes lige jeg vil dele den sidste uges fodboldoplevelser med jer allesammen.

Da jeg var til træning i mandags fik jeg tyret en bold så hårdt i hovedet, at jeg faldt om, fik black out, sagde en masse mystiske ting og åbenbart har spillet videre uden at kunne huske det. Vi spillede 3 mod 3, det kan jeg huske, da jeg "vågner" igen spiller vi 2 mod 2 og jeg har endda fået en ny makker som jeg før var imod.

Som om det ikke skulle være nok, spillede jeg kamp i torsdags, eller spillede og spillede, for efter 5 min sagde det knæk i knæet, tror aldrig jeg har skreget så højt og nu kan jeg se frem til mellem 3-6 mrds pause - heldigvis er det kun ledbåndet der er blevet forstrakt, men skal til undersøgelse på onsdag, hvor 'dommen' ventes at falde.


Joo, fodbold er et herligt spil...

Hereford Seakhouse - [16c]UdgaardsLoke - Sunday 05-02-2006 kl. 13:24link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeLørdag aften skulle jeg i tivoli og se Finn og Jakob vender tilbage, og som pre arrangement spiste jeg inde på Hereford Steakhouse.

Da alt maden er ved at være spist, og en lettere mystisk kunde har gjort sin entré, vælger jeg lige at tisse af, inden turen går videre til tivoli (som har mange seje fisk). Men ude på toilettet bliver jeg i døren mødt af en fyr af anden etnisk herkomst, jeg er i midlertidigt ikke den eneste der har spottet ham, det har den 'mystisk kunde' fra tidligere også.

På engelsk spørger han hvor han er fra, og manden svarer "Amsterdam". Her kunne man tro at enhver normal samtale var stoppet, men nej, manden, som står og tisser, begynder lige pludselig, mens han ryster guttens hånd og har sjoveren i den anden, at synge "It could be Rotterdam or Amsterdam". Manden griner, skynder sig væk og jeg vælter nærmest ind på toilettet for at komme væk.


Mens jeg lettere rystet over denne tisse seranade, tænker "hvad skete der lige der", begynder manden at synge igen, samtidig med han tisser sådan her: psss pause psss pause psss pause psss, altsammen med musik til.


Da han så har tisset færdigt, tænker jeg, endelig fred, men den syngende toiletmand, vil ikke forsvinde, så han får øje på den automatiske 'papir-til-at-tøre-hænderne' ting, og takker højlydt for hvert stykke papir han får, samtidig med han læser teksten på automaten højt.
Rystet som jeg er, beslutter jeg mig for at blive inde bag den låste dør, og manden trisser lidt rundt derude, for til sidst at forlade toilettet til tonerne af "It Could BE ROTTERDAM OR AMSTERDAM..."

Spam - [16c]UdgaardsLoke - Thursday 08-12-2005 kl. 12:52link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeEgentlig bare et surt opstød.


Det må da være muligt, at holde antallet af meningsløse indlæg nede på et minimum. Det er helt grotesk så meget der er blevet spammet i de sidste par tråde.


Hvis man vitterligt ikke har noget konstruktivt at sige/poste- kan man så ikke bare undlade at gøre det? Trådende bliver fuldstændig uoverskuelige, og mange af de nye ting og spørgsmål der bliver postet, kan oftes læses i forrige indlæg, men dette er blevet besværligtgjort af SPAM.


Tænk, tænk, scrool op, tænk, skriv, tænk og så post!

Så kan du lær' det Maartin!! - [16c]UdgaardsLoke - Thursday 27-10-2005 kl. 13:32link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeDer blev fundet spyware på din computer

Lav <--

Middel

Farlig


Trojanske heste 0


Systemmonitorer 0


Adware 0 Adware-cookies 0


Der ikke nogen dybere mening i denne blog, end at bevise overfor Maartin, som altid er skeptisk, at jeg godt kan have en computer _uden_ smovs på!
Så kan du lær' det Maartin!! - [16c]UdgaardsLoke - Thursday 27-10-2005 kl. 13:26link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeDer blev fundet spyware på din computer

Lav <--
Middel
Farlig

Trojanske heste 0

Systemmonitorer 0

Adware 0

Adware-cookies 0

Der ikke nogen dybere mening i denne blog, end at bevise overfor Maartin, som altid er skeptisk, at jeg godt kan have en computer _uden_ smovs på!
Så kom guldet endelig hjem - [16c]UdgaardsLoke - Sunday 19-06-2005 kl. 17:58link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeEfter en fantastisk sæson i superligaen hvor lykkedes det for vores allesammens fodboldhold Brøndby, at hjemføre guldet efter 2 års fejlplacering et sted i København, skal der herfra lyde stort tilykke til dette års vindere.
Nævneværdigt er det, at BIF udbyggede deres forspring til andenpladsen fra 10 til 12 point -hvilket i sig selv er en fantastisk præstation.
Med lidt held ser vi for anden gang et dansk hold kvalificere sig til CL.
LAN i feb - [16c]UdgaardsLoke - Thursday 02-12-2004 kl. 16:05link til denne blog
[16c]UdgaardsLokePlayed-Lan i februar, læs venligst i 16c forum...
Nå! - [16c]UdgaardsLoke - Wednesday 10-11-2004 kl. 11:32link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeTænk jeg troede bare du var almindelig sær?!
Rettelse - [16c]UdgaardsLoke - Friday 19-03-2004 kl. 02:26link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeKlokken kom ikke med som jeg troede, men lige nu er den 04.26
EØ - [16c]UdgaardsLoke - Friday 19-03-2004 kl. 02:25link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeBeviset på at EØ sutter røv -se klokken, og er jeg færdig... nejda:=
Glædelig jul - [16c]UdgaardsLoke - Wednesday 24-12-2003 kl. 17:20link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeJa, jeg ville også lige ønske alle på SPO en glædelig jul:)
Der er IKKE druk hos Troels i aften - [16c]UdgaardsLoke - Friday 12-12-2003 kl. 10:18link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeDer er IKKE druk hos Troels i aften,
men evt hos LondonFars og Kvajli! :D
SPO - [16c]UdgaardsLoke - Friday 21-11-2003 kl. 12:53link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeSe venligst indlæget "Spo skal tilbage"
Hjemme igen - [16c]UdgaardsLoke - Wednesday 06-08-2003 kl. 22:00link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeSå er jeg tilbage... Efter en herlig tur med en temperatur på mellem 32-40!!! hver dag, og en masse dejlig mad! Selvfølgelig må man heller ikke glemme de lækre biler de kører rundt i, Lotus, Porsche, Ferrai, Rolls og man kunne blive ved... Ville bare så gerne dele det med jer...
Nasseprins - [16c]UdgaardsLoke - Monday 28-07-2003 kl. 22:00link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeHan nassede da på deres trådløse net...:o)
Snakkede med ham over ICQ'en imens!
Det måtte jo ske... - [16c]UdgaardsLoke - Saturday 26-07-2003 kl. 22:00link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeJa, så er min tid som selvstændig erhversdrivende slut. Jeg har valgt at dreje nøglen om, sælge mine sidste vare og tømme selskabet for resterende værdier. Herfra vil jeg nu fortsætte som studerende, tro det eller lad være!
Housewarming - [16c]UdgaardsLoke - Wednesday 02-07-2003 kl. 22:00link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeJeg sagde vist noget om housewarming den 26 juli, og som det ser ud lige nu, er det faktisk slet ikke sikkert det bliver den dato ... men jeg prøver at finde ud af hvem, hvad, hvor, hvordan, hvornår og hvorfor så hurtigt jeg kan!
Lellinge - Skensved - [16c]UdgaardsLoke - Wednesday 11-06-2003 kl. 22:00link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeSå er det tid til lokalbraget Lellinge-Skensved, Derfor tænkte jeg på om nogen af jer ikke kom forbi Lellinge station søndag d. 15/6 2003 kl 11.00 for at se verdens to, selvudnævnte, bedste fodboldspillere i aktion, og jo, jeg taler om vores alle sammens Carsten Hårvad, kendt for udtalelser som: "Angriber har mere plads i Premier Leauge end serie 5" og Allan "Pubæh" Riley kendt for udtalelser som: "Jeg er den bedste til fodbold, og alle andre ting" Håber I møder talstærkt op for at se disse to fænomener i kamp...
Allan - [16c]UdgaardsLoke - Saturday 07-06-2003 kl. 22:00link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeHvad gør man når Allan skal hjælpe med at male, og manden ligger og sover i samtlige timer han er på stedet, for derefter at tage en liter kakao for så at blive kørt hjem, og som tak lægger han **** på Kaspers forsæde!?!
Og lige til sidst - [16c]UdgaardsLoke - Saturday 31-05-2003 kl. 22:00link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeJeg skal betale et beløb på størrelse med Norge tilbage i skat, pga nogen har nosset gevaldigt i det ... Rigtig fedt, og nej, det er ikke mig selv!!!
Hvad gør man? - [16c]UdgaardsLoke - Saturday 31-05-2003 kl. 22:00link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeHvad skal man gøre, når man aftaler at komme ud og overtage hus klokken 11, og når man står der lige på klokkeslettet, er konen i bad og manden har ikke pakket færdig! Han kigger undrende på os og siger så "Har vi gået fejl af hinanden?" Jeg mente da vi havde aftalt klokken 12, er der et sted I kan køre hen imens ... ARGHHHH hvorfor lige os??
Det er ved at være snart - [16c]UdgaardsLoke - Monday 26-05-2003 kl. 22:00link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeJeg/vi skal snart flytte, og tænkte om nogle havde lyst til at male for nogle øl?
Fantastisk - [16c]UdgaardsLoke - Wednesday 21-05-2003 kl. 22:00link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeWow, nu vil jeg ringe til KH og brokke mig over inkasso trusler!
Reklamer
udgået pga. smovs
   Time: 0.0060439109802246 seconds Brugere - Ny blog - Ny artikel - changelog