Index · · Forum (søg) · Blogs · Artikler · IRC · Billeder · Video · HWP · Spiki Fri, 3 Dec 2021 08:22 
 Seneste indlæg: [Spil] Timberborn - nick (d. 29 November 2021)
Reklamer
Synstest... - Blandingsbatteri - Wednesday 22-08-2012 kl. 21:37link til denne blog
BlandingsbatteriEller hvad det nu hedder.

Var til kontrol på Glostrup Hospital i dag, og fik lige testet synet. Så kigger på tavlen. Y T D L. Næste linje. M P B D, osv.
Og så går det op for mig, at der på en linje står R A P E. Hvilket egentlig morer mig en smule.
Jeg spørger så (kan ikke huske hvad hun hed og hvad hun egentlig var) om jeg havde set rigtigt. Og det havde jeg. Det viser sig så, at der i Norge også havde været nogle sjove tilfælde af de der bogstavtavler, hvor der havde stået O M G og W T F.
I almost lol'ed...
Sejr til den lille mand! - Blandingsbatteri - Thursday 16-08-2012 kl. 13:10 - 3 kommentarerlink til denne blog
BlandingsbatteriSådan. Og før I begynder med "gas er da alt for fedt at lave mad med", så nej, jeg har fra starten ikke villet have gas.

Som I nok ved flyttede jeg til Sydhavnen for ca. tre måneder siden. I mandags modtog jeg så et brev fra Københavns Energi om at de kunne se jeg var flyttet ind 17/5 og at jeg nu var oprettet som kunde (i øvrigt med virkning fra 17/5). Men at mit gasforbrug ville være sat til 0 indtil jeg kontaktede dem for at få åbnet for gassen.

?!?. Kunne ikke lige finde en smiley der utrykte hvordan mit ansigt så ud da jeg læste brevet. Men det var nogenlunde sådan jeg følte.

Nåja, og hvis jeg ikke skulle bruge gas, så kostede det 917,50 kr at få fjernet måleren, for uden et gasapperat tilsluttet, så skulle måleren altså ned.

917,50 kr er pænt mange penge for at få fjernet noget jeg på intet tidspunkt har haft noget med at gøre. Og man skulle vel tro, at hvis jeg var interesseret i at bruge gas, så havde jeg måske selv kontaktet Københavns Energi?

I brevet kunne jeg desuden se, at der havde været lukket for gassen siden den 17/1 (!) i år. Hmm, så begyndte mit hoved at arbejde lidt. For jeg kom i tanke om, at den forrige lejer ("Grønlænderen") da vist nok var blevet smidt ud af lejligheden fordi han ikke kunne betale husleje. Kunne det tænkes at han faktisk ikke kunne betale nogetsomhelst? For så ville det da være voldsomt smart af Københavns Energi at vente med at opkræve eventuelle gebyrer til der var flyttet en ny lejer ind der (forhåbentligt) kunne betale diverse gebyrer.

Nå, ringede til Københavns Energi og beklagede mig lidt, der faldt måske også en lille tåre i telefonens mikrofon. Det virkede ihvertfald, for nu får jeg fjernet måleren uden at skulle betale for det. Og det helt uden at begynde at "true" med Forbrugerklagenævnet (som der jo tager en evighed), eller begynde at ville have specificeret hvad de 917,50 kr. egentlig helt præcist skulle gå til.

Stavefejl er gratis, og jeg har næsten glemt hvad jeg egentlig har skrevet om...
Nikolaj og Piloterne - Blandingsbatteri - Friday 23-09-2011 kl. 16:45 - 4 kommentarerlink til denne blog
BlandingsbatteriVar i Blockbuster (den i Valby) for at hente en pakke (GLS pakkeshop). Manden der bliver ekspederet før mig spørger Blockbuster ekspedienten om en film med Tom Cruise, hvor han vist er noget samurai eller lignende.

Ekspedienten stirrer blankt ud i luften i nogle sekunder, og begynder dernæst at søge på sin computer.

Som den altid hjælpsomme person jeg jo er, så kommenterer jeg til begge parter at der kan være tale om the Last Samurai, der har Tom Cruise i hovedrollen. Til dette nikker manden, og lidt efter også ekspedienten. Ekspedienten kan dog oplyse at det eneste dvd eksemplar desværre ikke er hjemme, men Blu-Ray eksemplarer har de masser af. Det kan manden dog ikke bruge.

Under denne seance spørger manden mig om filmen er noget værd. Til dette spørgsmål må jeg jo være hudløst ærlig og svare at Tom Cruise ikke ligefrem er min yndlingsskuespiller, og at filmen er lidt "mnja". Manden selv konkluderer da også, at "Tom Cruise ender vel med at være helten".

Manden takker for hjælpen, og jeg kan endelig få min pakke udleveret.

Så kommer vi til det der for mange nok vil være fuldstændig ligegyldigt, men som jeg synes er lidt sjovt hvis det viser sig at have sin rigtighed. Nemlig manden, som jeg et eller andet sted syntes virkede bekendt. Efter lidt gransken er jeg kommet frem til, at der kan være tale om forsangeren fra det danske band "Nikolaj og Piloterne"! Men hvad laver sådan en semi-celeb dog i en Blockbuster i Valby? Jeg har ikke ligefrem researchet mig frem til hvor denne kendis bor, men det seneste "Nikolaj og Piloterne" album hedder tilsyneladende "Valby Town" og "refererer til Nikolajs mangeårige hjemby i udkanten af København" (citat fra bandets hjemmeside).

Stave og tastefejl skyldes mit nye tastatur.
Random rant - Blandingsbatteri - Tuesday 27-05-2008 kl. 15:18 - 4 kommentarerlink til denne blog
Blandingsbatteri1. Børnefamilier og par burde forbydes adgang til Netto, eller bare supermarkeder generelt, om mandagen. DE KAN ORDNE DERES INDKØB OM LØRDAGEN!

2. Børnefamilier og par burde forbydes adgang til Netto, eller bare supermarkeder generelt, om tirsdagen. DE KAN ORDNE DERES INDKØB OM LØRDAGEN!

3. Børnefamilier og par burde forbydes adgang til Netto, eller bare supermarkeder generelt, alle hverdage. DE KAN ORDNE DERES INDKØB OM LØRDAGEN!

(Tak til Kasper for åbenbaringen i punkt 3)
Tjae - Blandingsbatteri - Wednesday 30-01-2008 kl. 13:06link til denne blog
BlandingsbatteriGodt så. Med fare for at linieskift skal indsættes manuelt, for det har jeg ikke gjort.

Det startede tirsdag aften. Skulle skære løg med en meget skarp kniv, undervejs i processen besluttede min underbevidshed at det var en god idé at skære i min tommelfinger. Som sagt så gjort. Martin måtte haste over til DSB sjosken og købe plaster.

Pænt irriterende ikke at kunne bruge sin ene tommelfinger 100 procent. Opposing thumbs ER åbenbart det der adskiller os fra dyrene.

Onsdag, for ikke så lang tid siden. Rettede på mine briller. Og af uransagelige årsager så "sprang" skruen i den ene side af stellet ud af "gevindet". Med det resultat, at glasset var ved at falde ud. Så må en tur til optikeren.

Og til at toppe det hele, så skal jeg en tur til Norge weekenden over, i arbejdsøjemed. Farvel weekend.

Og det regner.
Intetsigende bla bla om musik - Blandingsbatteri - Tuesday 24-07-2007 kl. 08:25link til denne blog
BlandingsbatteriI den gode blog.tv2 stil. Hvordan er det lige det nye Manics nummer er blevet _så_ stort et hit? Don't get me wrong, jeg er vild med Nina Persson (tror jeg hun hedder), men sangen er da fuldstændig intetsigende? Jeg har aldrig været den helt store Manics fan, men hvad skete der lige med de "dybe" tekster? Undrar...
Hvad godt er der kommet fra Sverige? - Blandingsbatteri - Wednesday 28-03-2007 kl. 22:07link til denne blog
Blandingsbatteri... THE SOUNDS!!!!! (eneste kritikpunkt er dog, at de ikke spillede Riot, til gengæld var de friske og veloplagte, især forsangerinden strålede under koncerten. Nåja, hun er forøvrigt temmelig lækker!)
Absolut ingenting - Blandingsbatteri - Tuesday 13-02-2007 kl. 13:04link til denne blog
BlandingsbatteriJeps, af og til læser jeg faktisk blogs inde på Tv2s hjemmeside, og jeg kan efterhånden konstatere, at "blogging" fænomenet er stærkt overvurderet.
Jeg mener, med en overskrift der kunne minde om "Jeg sidder lige og har lyst til at dele mine absolut ligegyldige tanker med hele omverdenen, og den eneste grund til at DU har trykket dig ind på netop MIN TV2 blog er, at personen på det fake billede jeg har brugt til min profil er höt".. jeg mistede faktisk selv tråden.
Nå, men min dagens tanke kommer her.
Skulle til undervisning kl. 12. Min 10-12 undervisning var blevet aflyst allerede i sidste uge. Så egentlig lidt meningsløst at bevæge sig ind til de støvede lokaler i Købmagergade for sølle to timer, men what the hell, min underviser er faktisk ret underholdende. Kompetent, bestemt ja, men han har en tendens til at være lidt "flyvsk" i sin pædagogiske tilgang til undervisningsmaterialet.
Nå, men der sad vi så. Og ventede. klokken blev 12.15 og undervisningen skulle gå i gang. Men hov, hvor var underviseren dog?
Vi ventede.
Og ventede.
Til slut fik en snedig studerende den idé, at ringe til administrationen og høre om underviseren havde aflyst timen. Men de havde (i vanlig KU stil) ikke hørt noget, men de ville prøve at finde hans mobil nummer.
Efter 30 minutter forlod vi så lokalet.
Eneste lyspunkt er at jeg fik læst de ti sider jeg manglede at læse til i dag.
(Ovenstående er et eksempel på hvor ligegyldigt "blogging" rent faktisk er. Jeg forventer ikke at nogen læser bloggen, da der mangler et profil billede af en køn blondine)
Overstået eksamen - Blandingsbatteri - Thursday 01-06-2006 kl. 10:15link til denne blog
BlandingsbatteriBlogs kan bruges til mange ting.
Mener at gratisavisen "Urban" for ikke så lang tid siden havde en mindre artikel om "fænomenet".
F.eks., så kan blogs bruges til at udstille ens nok så triste liv. Og, i dette tilfælde, mere korrekt, ens nok så mislykkede forsøg på at tage en uddannelse.
Det skal lige siges at jeg fik 7 i Forbrugerret. Ikke en specielt god karakter. Og dog?
(Det skal lige nævnes, at jeg egentlig ikke har et ønske om at udbasunere min mislykkede uddannelse til offentligt skue, men det kunne tyde på min underbevidsthed vil noget andet)
Sammenholdt med det 7-tal jeg fik i mit andet overbygningsfag, så har jeg faktisk, indtil videre, et bedre gennemsnit på overbygningen end på bacheloren... skræmmende tanke....
(Mht. min bachelor, så kan jeg henvise til en tidligere blog af undertegnede)
Endelig skete der noget... - Blandingsbatteri - Wednesday 19-10-2005 kl. 21:11link til denne blog
BlandingsbatteriEfter en periode med lidt "måltræthed", fandt jeg endelig lidt af den forgående sæsons champions league gætterier frem igen... Fenerbache-Schalke 3-3 til odds 51, satsede en 20'er... uh yeah...
Odds'e.... - Blandingsbatteri - Wednesday 06-04-2005 kl. 21:51link til denne blog
BlandingsbatteriMå lige dele dette med jer andre.... Odds'ede lidt i weekenden, spillede måske en 60 kr eller deromkring, vandt faktisk ca 300 kr (tak til FcK, og især Silberbauer, for at score i overtiden, desuden tak til Viborg og West Bromwich)... Anyhuwz, spillede for "sjov" en 20'er på Hyppiä som første målscorer i Liverpool-Juventus kampen i tirsdags (til odds 34)... Desuden en 20'er på Hyppiä som målscorer (odds 10) og Liverpool sejr+3 eller flere mål scoret (odds 5).... alle 3 spil gik hjem, tak til Hyppiä (overvejer at skrive et fanbrev til ham), tak til Juve der scorede et enkelt mål (desværre for Liverpool, heldigt for mig)...
Onsdag, spillede igen for "sjov" en 20'er på Jaap Stam som første målscorer i Milan-Inter kampen (til odds 41)... Se evt. www.livescore.com (under european cups) for at se slutningen på denne historie....
buhu - Blandingsbatteri - Wednesday 06-10-2004 kl. 17:03link til denne blog
BlandingsbatteriKan det passe, at det kun er Jimmy der oplever underlige/sjove ting? Lever vi andre virkelig så kedelige og uinteressante liv? Sry for amsg....
//intet emne// - Blandingsbatteri - Saturday 31-07-2004 kl. 01:50link til denne blog
BlandingsbatteriJeg fatter hat af blogs.... :P
//intet emne// - Blandingsbatteri - Saturday 31-07-2004 kl. 01:50link til denne blog
BlandingsbatteriDet var selvfølgelig Martin V der skrev nedenstående....
Hvorfor regner det ikke ??!!!!??? - Blandingsbatteri - Saturday 31-07-2004 kl. 01:48link til denne blog
BlandingsbatteriHvorfor sidder der en masse fulde mennesker på græsplænen og larmer.... har intet imod druk, osv... men kunne de i det mindste ikke gå indenfor og larme.... nu har jeg så valget mellem, 1) at lukke vinduet helt, og så dø af varme mens jeg prøver at falde i søvn, eller, 2) at lade vinduet stå på klem, og så prøve at falde i søvn mens de larmer..... ARGH!!!!!!
Sutter lut? - Blandingsbatteri - Monday 11-08-2003 kl. 22:00link til denne blog
BlandingsbatteriEr det ikke noget med at man kan hente nogle opdateringer fra windows updateringssiden, der skulle løse problemet med hackere der udnytter den der fejl i xp? Ellers er vi da alle på r*ven!
Bachelor? - Blandingsbatteri - Thursday 12-06-2003 kl. 22:00link til denne blog
BlandingsbatteriWell, noget kunne altså tyde på at jeg i januar fik min bachelor, men at jeg i min ignorance ikke har været klar over dette. Hvorfor, spørger "man" så? Tjae, det lader til at at man med min studieordning skal have et gennemsnit på 6.0 (uden nogen oprundinger) for at bestå bacheloren. Det er altså ikke nødvendigt at bestå selve bachelor opgaven. Hmm, det virker lidt forkert, men med den nyeste reform skal alle fag vist også bestås før man kan blive bachelor. Dette træder i kraft september 2003. Er jeg lidt et svin? Måske. Men jeg er under alle omstændigheder "klar" til at påbegynde overbygningen (kun et¨år forsinket. Hvis jeg havde opdaget det i tide, kun et halvt år forsinket). Nå, ja, er der forøvrigt nogen der er interesseret i at ansætte en BA.jur med 6.0 i gennemsnit?
Reklamer
udgået pga. smovs
   Time: 0.0038659572601318 seconds Brugere - Ny blog - Ny artikel - changelog